+31 (0) 6 406 238 18

marokkomaatwerk@gmail.com

Foto
Foto
Foto

Cadeau - Data Westelijke Sahara - Wie is THeV?- Motor en Zijspan in Nederland - Filmpje

De Blogs

Nieuwsbrief 43

  September 2020

In- of Uitschrijven-

Cadeau :-)

Éérstkomende allroad- of zijspan boeking voor Nederland 10% korting p.p.

Code: MMR 43

WAAR GEEN ANDER KWAM

Bekijk onze foto's en video's

Data Westelijke Sahara

Foto

Het Vergeten Land

Onze trip in Westelijke SaharaWe gaan er van uit dat we gaan. De data zijn 20 t/m 27 februari 'insh'Allah'. Je kunt individueel inschrijven en natuurlijk ook samen met anderen. 3 t/m 6 deelnemers. Eventueel meer in overleg. 

Inclusief
Ongemak - Onzekerheid - Kampvuur - Verhalen - Vermoeidheid - ​Stof - Huh? ervaringen - en Koreaans bier!

Volg de komende tijd de blogs voor meer verhalen over onze eigen avonturen in Het Vergeten Land. Hieronder het tweede blog over mijn ding met Westelijke Sahara: Transit naar Dakar. Onder het verhaal kun je een comment geven. Graag :-)
Blog Westelijke Sahara II - Transit Westelijke Sahara, de lange weg naar...

Meer lezen

Samenwerking met THeV

Foto

Niemand

Wie is THeV?

Je weet toch... Tot Hier en Verder. Omdat zo'n groot avontuur in Westelijke Sahara net niet iets is waar de mensen voor in de rij gaan staan werk ik samen met Joost Smets van Tot Hier en Verder. Hij doet voornamelijk gebieden waarvan de status omstreden is, vandaar. Hij heeft leuke ideeën en gaat ook mee dus dan zijn er voor een keer 2 reisleiders. Op zich al avontuurlijk ;-)

Corona. En nou?

Foto

Corona, wat doen we wél?

Meedenken en plannen. We denken alvast met je mee over je reis naar Marokko, Westelijke Sahara of Spanje voor als het allemaal weer mag.

Zijspan tours in Nederland. Neem eens een kijkje bij Holland Sidecar Tours. De eerste klanten gingen in maart mee. De eerste boeker na nu geef ik 10% korting.

Allroad ritjes in Nederland. Voor de mensen die klant waren of zijn wil ik graag motor allroad ritten organiseren. Je kan deelnemen met je eigen motor maar ik weet ook waar je de geweldige Yamaha Ténéré kan huren. De éérstkomende boeking is met 10% korting.

Huidige filmpje op onze homepage

Westelijke Sahara met onze truck.

(min 1:59)Het begin van jouw avontuur

Laten we vrienden worden